staff

Maria Candia, joka tunnetaan myös science fiction -kirjailijana nimellä Megatron Braineater, on työskennellyt M2HZ:n parissa sen alkuvaiheista saakka ja toteuttanut monet kanavan villit animaatiot, kuten Megatron’s Reality Worldin ihmiskuntaa ja yhteiskuntaa kommentoivat scratch-animaatiot, Panorama – monikielisen uutisohjelman välianimaatiot ja Telluksen Seireenien avaruuskatsauksen. Näiden ohella hän on kunnostautunut toimittajana ja haastattelijana lukuisissa M2HZ-tuotannoissa (Kuukauden mediataiteilija, Dream House, Remix of the Commons, Media Facades) kuten myös videoeditoijana, tekstittäjänä, työpajojen vetäjänä ja tiedotustehtävissä. Candia on myös VJ ja DJ.

Kalle Kuisma on tuottaja, muusikko ja videotaiteilija, joka on ollut mukana tuotanto- ja suunnitteluryhmässä M2HZ:n koelähetysjaksosta 2007 saakka, ja toiminut kanavan tuotantopäällikkönä vuodesta 2009. Kuisma toimii kuvaajana, äänittäjänä, editoijana, säveltäjänä ja ohjelmistokoostajana, ja on vastannut suuresta osasta kanavan tuotannoista, käynnistäen mm. Kuukauden mediataiteilija -sarjan, johon on tehty jo yli 30 taiteilijan esittelyt, ja lisäksi hän on vetänyt avoin media -työpajoja. Kuisma toimii myös Visuaalisen taiteen ja elävän musiikin yhdistys Vadelma ry:n puheenjohtajana, on aktiivisesti mukana Korppiradion toiminnassa sekä VJ-kollektiivi Random Doctorsin jäsen.

Mikko Viljakainen, joka tunnetaan ehkä paremmin nimellä Vilunki3000, on muusikko jagraafikko, joka on tehnyt M2HZ:n graafisen ilmeen sekä musiikin muutamaan M2HZ-tuotantoon, kuten Panorama-uutisohjelmaan. Viljakainen soittaa useissa yhtyeissä (mm.Tähtiportti, Uusi Fantasia, Op:l Bastards, Barefoot Brothers), toimii radio-DJ:nä ja tuottajana. Hänet palkittiin vuoden graafikkona vuonna 2017.

Ville Aho on ohjelmistosuunnittelun ja orgaanisen web-arkkitehtuurin moniosaaja, joka ontoteuttanut M2HZ:n aikaisemmat nettisivut Drupal-alustalle. Ahon syvä ymmärryssemanttisen verkon rakenteesta ja luontevasta käyttäjäkokemuksesta, sekä luontainenkollaboroiva idearikkaus luo erinomaisen pohjan työryhmän utooppisten visioidentoteuttamiselle. Aho työskentelee osuuskunta Viestintäversossa.

Kanavan tärkein taustatukija on m-cult ry, joka myös tekee suunnitelman jatkorahoitusta jakanavan kehittämistä varten. Visuaalisen taiteen ja elävän musiikin yhdistys Vadelma tarjoaa nettitelevision alustan yhdessä Kapsi ry:n kanssa. Vadelma ja m-cult tarjoavat molemmat tila- ja tuotantoresursseja tuotantoihin sekä kehitystyöhön.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *